New Posts | My Posts


Lost Levels - THUG2


Vadru
06-02-2020, 12:08

What? 180!?

Posts: 331
Joined: Sep 2008
As the title says, some levels from THUG2.
They are released as is with bugs and probably some crashes.
https://www.mediafire.com/file/8hnarxmsa...s.rar/file

Credits to: Demo and Morten for helping me convert these levels.
Quote this message in a reply


Pinky thps3
06-02-2020, 16:03

Magic Bum
| Website
Posts: 671
Joined: Sep 2012
broadly speaking, I see it very well
as always, all of you doing amazing things

if you need help with some modeling, texture, UVS, rigging, retopology or skinning
with pleasure I can help

(what a shame not knowing about programming)
If I am very enthusiastic, and more for thps
Xd

https://www.youtube.com/user/thps3clan
Quote this message in a reply


Vadru
06-03-2020, 12:24 (This post was last modified: 06-03-2020 12:25 by Vadru.)

What? 180!?

Posts: 331
Joined: Sep 2008
I’m not really working on this activly anymore, this is just a release of the unfinished crap laying around on my laptop. If you are good at texturing and modelling I guess you can look into trying to making the levels look better. If you learn programming you could also improve the code used to convert the levels, it’s all open source. And if you learn scripting you can add more scripts to the levels, but I doubt noone with those skills has enought time or dedication to that to this old and dead game.
Quote this message in a reply


Lyst
07-09-2020, 13:44

Administrator
| Website
Posts: 2,374
Joined: Jun 2008
The THUG/THUG2 levels all crash on load for me. And somehow there is a widescreen mod in your files. The graphics are all 16:9 but my mouse is not aligned anymore. I have to click 400px to the left of the create a lobby to hit it.

Yes, but why is the rum gone?
Quote this message in a reply


Vadru
07-09-2020, 18:08

What? 180!?

Posts: 331
Joined: Sep 2008
(07-09-2020 13:44)Lyst Wrote:  The THUG/THUG2 levels all crash on load for me. And somehow there is a widescreen mod in your files. The graphics are all 16:9 but my mouse is not aligned anymore. I have to click 400px to the left of the create a lobby to hit it.

About the widescreen it migth be something in the d3d8, I will look into it.
And about thug levels, did you replace the skate3.exe? The new exe is needed tor the thug+ levels.
Quote this message in a reply


Pinky thps3
07-09-2020, 18:13

Magic Bum
| Website
Posts: 671
Joined: Sep 2012
with the dll file everything was correct
with this mod i only get error when i replace skate.exe
if you want I can pass my skate.exe file to you

for me
everything works except this .exe file

https://www.youtube.com/user/thps3clan
Quote this message in a reply


Vadru
07-09-2020, 18:30

What? 180!?

Posts: 331
Joined: Sep 2008
(07-09-2020 18:13)Pinky thps3 Wrote:  with the dll file everything was correct
with this mod i only get error when i replace skate.exe
if you want I can pass my skate.exe file to you

for me
everything works except this .exe file

Please upload your skate3.exe
Quote this message in a reply


Lyst
07-09-2020, 21:52

Administrator
| Website
Posts: 2,374
Joined: Jun 2008
(07-09-2020 18:08)Vadru Wrote:  
(07-09-2020 13:44)Lyst Wrote:  The THUG/THUG2 levels all crash on load for me. And somehow there is a widescreen mod in your files. The graphics are all 16:9 but my mouse is not aligned anymore. I have to click 400px to the left of the create a lobby to hit it.

About the widescreen it migth be something in the d3d8, I will look into it.
And about thug levels, did you replace the skate3.exe? The new exe is needed tor the thug+ levels.

Yeah I copied and replaced everything.

Yes, but why is the rum gone?
Quote this message in a reply


Pinky thps3
07-09-2020, 22:40

Magic Bum
| Website
Posts: 671
Joined: Sep 2012
can download for 5 days

my skate.exe
https://wetransfer.com/downloads/65345d3...848/c10a36

https://www.youtube.com/user/thps3clan
Quote this message in a reply


Vadru
07-12-2020, 21:36

What? 180!?

Posts: 331
Joined: Sep 2008
Thank you pinky, in the next LevelMod update I will make a patcher for the exe so everyone can keep their old exe and I will just modify the parts needed to make the bigger levels work.
Quote this message in a reply



Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)
Contact Us | Chapter 3 | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication Return to top