Tony Hawk Pro Skater 3

Full Version: Lost Levels - THUG2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
As the title says, some levels from THUG2.
They are released as is with bugs and probably some crashes.
https://www.mediafire.com/file/8hnarxmsa...s.rar/file

Credits to: Demo and Morten for helping me convert these levels.
broadly speaking, I see it very well
as always, all of you doing amazing things

if you need help with some modeling, texture, UVS, rigging, retopology or skinning
with pleasure I can help

(what a shame not knowing about programming)
If I am very enthusiastic, and more for thps
Xd
I’m not really working on this activly anymore, this is just a release of the unfinished crap laying around on my laptop. If you are good at texturing and modelling I guess you can look into trying to making the levels look better. If you learn programming you could also improve the code used to convert the levels, it’s all open source. And if you learn scripting you can add more scripts to the levels, but I doubt noone with those skills has enought time or dedication to that to this old and dead game.
The THUG/THUG2 levels all crash on load for me. And somehow there is a widescreen mod in your files. The graphics are all 16:9 but my mouse is not aligned anymore. I have to click 400px to the left of the create a lobby to hit it.
(07-09-2020 13:44)Lyst Wrote: [ -> ]The THUG/THUG2 levels all crash on load for me. And somehow there is a widescreen mod in your files. The graphics are all 16:9 but my mouse is not aligned anymore. I have to click 400px to the left of the create a lobby to hit it.

About the widescreen it migth be something in the d3d8, I will look into it.
And about thug levels, did you replace the skate3.exe? The new exe is needed tor the thug+ levels.
with the dll file everything was correct
with this mod i only get error when i replace skate.exe
if you want I can pass my skate.exe file to you

for me
everything works except this .exe file
(07-09-2020 18:13)Pinky thps3 Wrote: [ -> ]with the dll file everything was correct
with this mod i only get error when i replace skate.exe
if you want I can pass my skate.exe file to you

for me
everything works except this .exe file

Please upload your skate3.exe
(07-09-2020 18:08)Vadru Wrote: [ -> ]
(07-09-2020 13:44)Lyst Wrote: [ -> ]The THUG/THUG2 levels all crash on load for me. And somehow there is a widescreen mod in your files. The graphics are all 16:9 but my mouse is not aligned anymore. I have to click 400px to the left of the create a lobby to hit it.

About the widescreen it migth be something in the d3d8, I will look into it.
And about thug levels, did you replace the skate3.exe? The new exe is needed tor the thug+ levels.

Yeah I copied and replaced everything.
can download for 5 days

my skate.exe
https://wetransfer.com/downloads/65345d3...848/c10a36
Thank you pinky, in the next LevelMod update I will make a patcher for the exe so everyone can keep their old exe and I will just modify the parts needed to make the bigger levels work.
Reference URL's