New Posts | My Posts


Cap Software


PoWerFuQ
06-24-2020, 19:01

Wannabe

Posts: 53
Joined: Oct 2011
Could someone hook a brother up? With whatever the hip program is for capping thps3? I don't want something outdated. I need something "fresh" and "hip". I don't want the other kids to make fun of me or tease me. So please, make sure it is very radical and "steazie". Did I use that word right? Steezy? Or steeze bag? Original
Quote this message in a reply


bluey
07-31-2020, 19:08

FATALITY

Posts: 1,411
Joined: Jun 2008
sorry but I don't know anything but Fraps.. but it's not fresh :/

Heart
Quote this message in a reply


Pinky thps3
07-31-2020, 19:24

Magic Bum
| Website
Posts: 668
Joined: Sep 2012
i use bandicam

https://www.youtube.com/user/thps3clan
Quote this message in a reply


Demo
08-01-2020, 21:38

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 960
Joined: May 2011
MSI Afterburner is free and contains an okayish screen grabber, except it's probably not too user friendly at first. like no big red buttons to capture, you just setup a hotkey.
https://www.pcworld.com/article/3314821/...eview.html

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


MindsEye
08-02-2020, 19:37

Sohn of Daddy
| Website
Posts: 106
Joined: Mar 2015
If any of you guys have an NVIDIA GeForce 800 series GPU or newer, you can use the GeForce Experience software to cap. Just hit Alt+F9 while in game to cap and stop capping. Original Similarly, if you have AMD GPU, you can do practically the same thing with the Radeon Software.
Quote this message in a reply



Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)
Contact Us | Chapter 3 | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication Return to top