New Posts | My Posts


THPS3 LevelMod Full


shin
03-27-2013, 20:45

old.
| Website
Posts: 2,856
Joined: Jun 2008
kevDN4 Wrote:what about not only a prov tour? Prov and planed stuff wiht style. Some nice transfers in your prov combo and some nice moves?

nope. I don't wanna watch planned provs, but making transfers contest when we will have new leves could be nice. But I won't start it. I make only prov tours. Now end of offop Wink If you have any ideas go to New Tourney Discussions in Tournaments forum.

http://pl.youtube.com/user/prozshin
Quote this message in a reply


frost
05-07-2013, 19:46

Newbie

Posts: 37
Joined: Jan 2011
do i need one of the original thps3 patches for this? i tried installing this on a fresh new copy of thps3 and now my game crashes on start

need help? spam me on steam/skype @ngfrost
Quote this message in a reply


Demo
05-07-2013, 20:22

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 962
Joined: May 2011
HAWKINGfrostix Wrote:do i need one of the original thps3 patches for this? i tried installing this on a fresh new copy of thps3 and now my game crashes on start
1.01 apparently

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


frost
05-07-2013, 21:00

Newbie

Posts: 37
Joined: Jan 2011
Demo Wrote:
HAWKINGfrostix Wrote:do i need one of the original thps3 patches for this? i tried installing this on a fresh new copy of thps3 and now my game crashes on start
1.01 apparently
that is the one I'm using though, i installed thps3, hell i'll redo it again from scratch just to give a sense of what I'm doing

installing thps3 from thps-mods.com (the 120mb one) to the default folder
unpacked with uharc to have everything there.
installed the crack properly
C:\Program Files (x86)\THPS3

run the level mod 4 installer as administrator
build 4 works
build 4.1 time

works!

now to attempt to install that groundscripts i wanted

nvm i somehow fixed it LOL

need help? spam me on steam/skype @ngfrost
Quote this message in a reply


PoWerFuQ
05-10-2013, 21:24

Wannabe

Posts: 53
Joined: Oct 2011
will we ever see wall plants in one of your mods?
Quote this message in a reply


Demo
05-10-2013, 22:04

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 962
Joined: May 2011
PoWerFuQ Wrote:will we ever see wall plants in one of your mods?
doubt so. game doesn't contain functions to make anything similar to wallplant. vadru tried something, but it only worked when you are almost perpendicular to the wall. there are no animations for it as well.

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


SnakesMum93
05-16-2013, 00:16

Noob

Posts: 2
Joined: Oct 2012
For the THUG levels, how will we be able to get to some of the locations that require climbing a ladder?
Quote this message in a reply


slappy
05-16-2013, 00:41

U WOT M8
| Website
Posts: 476
Joined: Mar 2009
SnakesMum93 Wrote:For the THUG levels, how will we be able to get to some of the locations that require climbing a ladder?

I guess they could put in teleports... like in alcatraz. Imo you could just replace the ladders with a teleport or something
Quote this message in a reply


Shizz
06-27-2013, 10:25

It's Rodney!

Posts: 1,689
Joined: Apr 2009
Can I have this levelmod + vadru's mod?

Those who do not learn history, are doomed to repeat it.
Quote this message in a reply


Demo
06-27-2013, 12:36

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 962
Joined: May 2011
long ago i made a version of 2.0 that is compatible with lm 3+, but 4.1 it has some conflicting scripts, so there will be much like crashing in 1.3.

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply



Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)
Contact Us | Chapter 3 | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication Return to top