New Posts | My Posts


THPS3 LevelMod Full


stof
08-04-2013, 01:36

yall Ain't Shit
| Website
Posts: 864
Joined: Oct 2009
attached

.zip  Nieuw - WinRAR ZIP archive.zip (Size: 7.91 KB / Downloads: 7)

spammmmmmm
Quote this message in a reply


stof
07-13-2015, 14:23

yall Ain't Shit
| Website
Posts: 864
Joined: Oct 2009
Hey so I got thps3 installed on my new notebook everythings including levelmod seems to be working just fine. But I used to have some kind of menu when I pressed esc instead of the defealt esc menu.. this menu seems to be disappeared. How can I get this menu back on my screen? It was really usefull while hostingOriginal

spammmmmmm
Quote this message in a reply


Demo
07-13-2015, 16:16

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 955
Joined: May 2011
try the file you uploaded 2 years ago right above your post

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


stof
07-13-2015, 16:44

yall Ain't Shit
| Website
Posts: 864
Joined: Oct 2009
I already did but no effect

spammmmmmm
Quote this message in a reply


Demo
07-13-2015, 18:23

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 955
Joined: May 2011
do you crash at alc tele?

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


stof
07-14-2015, 11:38 (This post was last modified: 07-14-2015 12:46 by stof.)

yall Ain't Shit
| Website
Posts: 864
Joined: Oct 2009
No there's no crashing there.
I' ll just try swapping some files with the old notebook. Didn't thought about this before lol.D

edit: fixed had to sth w/ control config lmao

spammmmmmm
Quote this message in a reply


imnofun
07-20-2015, 16:34 (This post was last modified: 07-20-2015 17:40 by imnofun.)

Proskater

Posts: 148
Joined: Jun 2015
So I was playing in Marseilles and started a game, it spawned me in some small sort of round tomb. Had to doublecheck if I hadn't switched level, nope, it was Marseilles > restart game = still there
Then I noticed a small hallway, went into there which got me out of bounds and respawned in the usual Marseilles.
Where the fuck was I?? Xd

edit: Happend again.
Demo's illuminati shrine?

it's narkotic, but with an x.
Quote this message in a reply


Demo
07-20-2015, 22:58

ლ(ಠ益ಠლ)
| Website
Posts: 955
Joined: May 2011
(07-20-2015 16:34)imnofun Wrote:  So I was playing in Marseilles and started a game, it spawned me in some small sort of round tomb.

newfag detected

-
Youtube Channel | THPS2 Cumulative Patch | THPS3 LevelMod | THPS3 Project 512x | Tony Hawk's Games Wiki
-
Quote this message in a reply


imnofun
07-21-2015, 14:54

Proskater

Posts: 148
Joined: Jun 2015
(07-20-2015 22:58)Demo Wrote:  
(07-20-2015 16:34)imnofun Wrote:  So I was playing in Marseilles and started a game, it spawned me in some small sort of round tomb.

newfag detected
newfag
A term used by newfags.
Only newfags say "newfag".
Hmm
Alrighty then..

it's narkotic, but with an x.
Quote this message in a reply


stof
07-21-2015, 15:42

yall Ain't Shit
| Website
Posts: 864
Joined: Oct 2009
Really nark?

spammmmmmm
Quote this message in a reply



Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
2 Guest(s)
Contact Us | Chapter 3 | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication Return to top